Bestel de cd

De cd ‘soundtrack van de Demerbroeken’ bevat 12 nummers en kan je bestellen door 15 EUR over te schrijven op rekeningnummer:  001-5845845-22 met vermelding van je adres.  Mail ook even je gegevens door op smetsjochen@gmail.com.  We sturen dan de cd zo snel mogelijk op.

Majestic/Munich Records verdeelt vanaf januari 2012 de cd in de lokale platenwinkel.  

Je kan de cd ook aankopen in

Brasserie Hof van Zichem, Ernest Claesstraat 67, Zichem (elke dag open van 11-22 uur)

Er is een cadeauverpakking voorzien met daarin 3 flesjes Paternoster Tripel, 3 flesjes Paternoster Bruin, een bijhorend glas en de cd.  Dit pakketjes kost 25 EUR en kan je aankopen in Hof van Zichem, Ernest Claesstraat 67, Zichem.

Advertentie

~ door wannesraps op 12 september 2011.

Eén reactie to “Bestel de cd”

  1. Ik hoorde ‘kom naar de rivier’ vandaag op Studio Brussel, al rijdend in de auto. Begon bijna met 120 km/uur te heen en weer te wiegen. Ik wou dat ik de CD online kon aanschaffen, perfect anti-gif voor een slapeloze nacht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: